Junta DirectivaNotíciesSocis/socies

El soci Vicente Aliaga Torres dóna una trompeta

Este matí, el soci de la Unió, Vicente Aliaga Torres, ha fet entrega a la presidenta Amparo Esquerdo, d’una trompeta. Una donació que agraïm i que serveix per ampliar el fons instrumental de la nostra societat.

De família unionera, tots els seus germans i germana han estat vinculats sempre a la Unió: Pepe, va pertànyer al quadre artístic, Reme, va ser cobradora i Enrique, president de la nostra societat. Ens ha explicat que mai ha deixat de voler tocar aquest instrument que va aprendre a l’escola d’educands de la Unió, en l’època del mestre Garcés. Que li haguera agradat entrar a la Banda, com ho va fer el seu germà major Miguel, saxòfon de la Unió i de la Banda Municipal de València, que els seus amics i companys sí que ho van fer, però en aquell moment ell es va posar a treballar amb un camió.

Tenia 14 anys, però mai ha perdut la passió per la música, ni per la trompeta, ni per la Unió. 

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes