Col·legi-Centre IntegratNotícies

Medalla de la Ciutat per al nostre Col·legi-CIEM

En un acte celebrat aquesta vesprada al nostre Teatre, l’Ajuntament de Llíria ha fet entrega de les distincions honorífiques que tots els anys es lliuren a les festes de Sant Miquel.
Entre les distincions entregades avui, la directora del nostre Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals, Consuelo Faubel Marín ha recollit la Medalla de la Ciutat concedida al nostre col·legi “en virtut de tota l’extensa tasca que desenvolupa en l’educació de les persones joves de la nostra població , especialment en aquests temps de pandèmia, i com a part de la comunitat educativa de Llíria “. Junt al nostre col·legi, també han rebut aquesta Medalla, el Col·legi de Santa Anna, el Col·legi Francisco Llopis Latorre, el Col·legi El Prat, l’IES Camp de Túria i l’IES Laurona.
També s’ha lliurat la Medalla de la Ciutat a la Mancomunitat Camp de Túria, i Francisco V. Blázquez García (president de la Federació Espanyola d’Handbol) i la Medalla d’Honor, a Manuel Civera Salvador. En el mateix acte s’ha atorgat el títol de Fill Predilecte, a títol pòstum, al pintor Josep Manaut Viglietti.
Enhorabona!.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes