Notícies

L'”Asociación de Amigos del Telégrafo de España” visita la Unió.

Aquest matí hem tingut el gust de rebre a la Unió a l’Asociación de Amigos del Telégrafo de España, que estan realitzant a València la seua Assemblea General i han inclòs una visita a Llíria dins les activitats culturals organitzades.
En la visita a la Unió, afavorida pel nostre soci, i membre de l’Asociación de Amigos del Telégrafo, Juan Peris, han estat acompanyats per membres de la Junta Directiva, visitant tant les noves instal·lacions com la Sala de Trofeus i el Teatre, tot molt ben explicat pel músic i membre de la Junta Carlos M. Pascual Górriz.
Una visita curta que els ha deixat amb ganes de més i, sobretot, amb ganes d’escoltar la nostra música en directe.
A la fi de la visita, s’ha unit l’alcalde de Llíria Joanma Miguel León, a qui li han imposat la insígnia de l’associació.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes