Banda JuvenilBanda SimfònicaColla PastranaConcertCor Social

La música de la Unió omplirà el cap de setmana

COR SOCIAL 🎙️
👉🏼 dirigit pel seu director titular José Miguel Maqueda Aliaga, dissabte dia 29 a les 11 del matí, actuarà al Centre Cultural la Beneficència de València en el concert de tornada de la campanya Encontres 2024 que patrocina la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana FECOCOVA, junt al Cor de Campanar, tancant així la seua temporada.  

BANDA JUVENIL 🎼
👉🏼dissabte dia 29 a les 19:30 actuarà a la plaça de l’Església de Massalfassar en un concert dins les celebracions del 25è aniversari de la Societat Musical de Massalfassar.

👉🏼 i el diumenge dia 30, a les 12 del matí, la Banda Juvenil, participarà al Festival de Bandes Juvenils de Llíria que aquest any es celebra al teatre de la Banda Primitiva, dirigida pel seu director titular Esteban Espinosa García

COLLA PASTRANA DE TABAL I DOLÇAINA🎼
👉🏼
diumenge dia 30 a les 19:30 la Colla Pastrana participarà a la V Dansà Polpular de Llíria, a les portes de la Unió Musical acompanyant el grup de dansa i rondalla el Tossal de Llíria.

BANDA SIMFÒNICA
👉🏼👁️🗨️ a més de continuar amb els seus assajos, encarant la recta final del CIBM 2024, aquest cap de setmana comptaran amb la col•laboració del músic de la Unió, director titular i artístic de la Unitat de Música del Terç de Llevant d’Infanteria de Marina de Cartagena, Jaime Ismael Enguídanos Royo,

👉🏼🎼🎺 i el diumenge 30 de juny a les 19:30 hores, en un concert de la campanya Excel•lent Banda de Música patrocinat per la Diputació de València, ens presentarà les obres que interpretarà al CIBM 2024, dirigit pel seu director titular Vicente Balaguer Doménech.

COR SOCIAL 🎙️
👉🏼 dirigido por su director titular José Miguel Maqueda Aliaga, el sábado día 29 a las 11 de la mañana, actuará en el Centro Cultural la Beneficencia de Valencia en el concierto de vuelta de la campaña Encuentros 2024 que patrocina la Federación de Coros de la Comunidad Valenciana FECOCOVA, junto al Cor de Campanar, cerrando así su temporada. 

BANDA JUVENIL 🎼
👉🏼 el sábado día 29 a las 19:30 actuará en la plaza de la Iglesia de Massalfassar en un concierto dentro de las celebraciones del 25 aniversario de la Sociedad Musical de Massalfassar. 

👉🏼 y el domingo día 30, a las 12 de la mañana participará en el Festival de Bandas Juveniles de Llíria que este año se celebra en el teatro de la Banda Primitiva, dirigida por su director titular Esteban Espinosa García.

COLLA PASTRANA DE TABAL I DOLÇAINA 🎼
👉🏼 domingo día 30 a las 19:30 la Colla Pastrana participará en la V Dansà Polpular de Llíria, a las puertas de la Unió Musical acompañando al grupo de danza y rondalla el Tossal de Llíria.

BANDA SIMFÒNICA
👉🏼👁️🗨️ además de continuar con sus ensayos, encarando la recta final del CIBM 2024, este fin de semana contaran con la colaboración del músico de la Unió, director titular y artístico de la Unidad de Música del Tercio de Levante de Infantería de Marina de Cartagena, Jaime Ismael Enguídanos Royo,

👉🏼🎼🎺 y el domingo 30 de junio a las 19:30 horas, en un concierto de la campaña Excel•lent Banda de Música patrocinado por la Diputación de Valencia, nos presentará las obras que interpretará en el CIBM 2024, dirigido por su director titular Vicente Balaguer Doménech

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes