Banda SimfònicaLlíriaReina de la Música-Unionera Major

Setembre: un mes de compromís i dedicació

Des que el 31 d’agost passat, Ana Oller Peris va ser proclamada Regina de la Música i Unionera Major, juntament amb la seua Cort d’Honor, composta per les joves unioneres: Anna Ausina Taroncher, Maria Carrión Bernad, Àngela Gevorgyan Knyazyan, Olga González Tort, Sofia Palomeque Rodrigo i Marina Tomás Garzón, les xoquetes Ainhoa ​​Roger Zaragozà i Anita Gevorgyan Knyazyan, i el xiquet Jaume Gil Ramírez, han gaudit d’un mes de setembre summament actiu representant la Unió Musical en diverses activitats i festivitats.

Participació a les Festes del Remei

L’endemà de la seua proclamació, van començar la seua aventura participant en els actes representatius de la Unió durant les festes del Remei. La seua participació es va iniciar amb una cavalcada emocionant i divertida, seguida d’una setmana plena d’activitats festives. Entre els esdeveniments destacats es van trobar la Nit de Lepant i l’emotiva ofrena floral, que va culminar en la tradicional processó del Remei, on la presència de la Regina i la seua Cort sempre aporta una brillantor especial a la celebració.

Festes de Sant Miquel

Pocs dies després d’acomiadar les festivitats en honor a la patrona de la Unió, les joves unioneres van acompanyar la Banda Juvenil a la inauguració de la fira agroalimentària “A mos redó”. Aquest esdeveniment va ser un preludi vibrant a les festes patronals de Sant Miquel que van seguir.

I ja de ple a les celebracions de Sant Miquel, la Unionera Major i la seua Cort d’Honor també van ser presents al Concert de les Bandes i la Baixà, així com a la cercavila d’autoritats i la solemne processó del dia de Sant Miquel, acompanyant a la Banda Simfònica que, sota la direcció de Vicente Balaguer Doménech, aquest any van tancar el Concert de les Bandes i van desfilar pels carrers de Llíria el dia de Sant Miquel a la cercavila d’autoritats i la processó, protagonitzant una manifestació musical que no només va mostrar el talent dels músics, sinó que també va subratllar la importància de la participació de la música a les tradicions locals.

El mes de setembre ha estat testimoni del compromís i la dedicació d’Ana Oller Peris i la seua Cort d’Honor, que, a través de la seua implicació en aquests esdeveniments, han enfortit els seus lligams amb la Unió.

Desde que el pasado 31 de agosto, Ana Oller Peris fue proclamada Reina de la Música y Unionera Mayor, junto a su Corte de Honor, compuesta por las jóvenes unioneras: Anna Ausina Taroncher, María Carrión Bernad, Ángela Gevorgyan Knyazyan, Olga González Tort, Sofía Palomeque Rodrigo y Marina Tomás Garzón, las niñas Ainhoa Roger Zaragozà y Anita Gevorgyan Knyazyan, y el niño Jaume Gil Ramírez, todas ellas han disfrutado de un mes de septiembre sumamente activo representando a la Unió Musical en diversas actividades y festividades.

Participación en las Fiestas del Remei

El día siguiente a su proclamación, comenzaron su andanza participando en los actos representativos de la Unió durante las fiestas del Remei. Su participación se inició con una emocionante y divertida cabalgata, seguida de una semana repleta de actividades festivas. Entre los eventos destacados se encontraron la Noche de Lepanto y la emotiva ofrenda floral, que culminó en la tradicional procesión del Remei, donde la presencia de la Regina y su Corte siempre aporta un brillo especial a la celebración.

Fiestas de Sant Miquel

Pocos días después de despedir las festividades en honor a la patrona de la Unió, las jóvenes unioneras acompañaron a la Banda Juvenil en la inauguración de la feria agroalimentaria “A mos redó”. Este evento fue un preludio vibrante a las fiestas patronales de Sant Miquel que siguieron.

Y ya de lleno en las celebraciones de San Miguel, la Unionera Mayor y su Corte de Honor también estuvieron presentes en el Concierto de las Bandas y la Baixà, así como en el pasacalle de autoridades y la solemne procesión del día de Sant Miquel, acompañando a la Banda Sinfónica que, bajo la dirección de Vicente Balaguer Doménech, este año cerraron el Concierto de las Bandas y desfilaron por las calles de Llíria el día de San Miguel en el pasacalle de autoridades y la procesión, protagonizando una manifestación musical que no solo mostró el talento de los músicos, sino que también subrayó la importancia de la participación de la música en las tradiciones locales.

El mes de septiembre ha sido testigo del compromiso y la dedicación de Ana Oller Peris y su Corte de Honor, quienes, a través de su implicación en estos eventos, han fortalecido sus lazos con la Unió.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes