Banda JuvenilBanda SimfònicaColla PastranaDistincions Música NovaReina de la Música-Unionera MajorUnió Musical Llíria

Ana Oller Peris és la nova Regina de la Música i Unionera Major

La nova Regina de la Música i Unionera Major, Ana Oller Peris i la seua Cort d’Honor integrada per les joves Anna Ausina Taroncher, Maria Carrion Bernad, Angela Gevorgyan Knyazyan, Olga González Tort, Sofia Palomeque Rodrigo i Marina Tomás Garzón, el xiquet Jaume Gil Ramírez i les xiquetes Ainhoa Roger Zaragozà i Anita Gevorgyan Knyazyan, van ser els protagonistes de la gala celebrada ahir a la nit al Teatre de la Unió Musical de Llíria.

Els esdeveniments van començar puntualment amb la desfilada de la Banda Juvenil liderada pel seu director, Esteban Espinosa García. En primer lloc, es va recollir les joves integrants de la Cort d’Honor 2024. Posteriorment, acompanyats per la Banda Simfònica, la Junta Directiva, autoritats i convidats, precedits tots ells per la Colla Pastrana de Tabal i Dolçaina, es van dirigir al domicili de la Regina entrant, Ana Oller Peris, i després al de la eixint, Amparo Puchol Benet. Finalment, van tornar a la Unió, on se’ls va rebre amb focs artificials, per donar començament a la cerimònia de proclamació.

En la primera part, el diputat provincial de cultura Francisco Teruel Machí va intervenir com a mantenidor, elogiant tant la Unió Musical de Llíria com la Regina de la Música Ana Oller Peris, i reconeixent els distingits amb la distinció honorífica Música Nova: Daniela González Almansa, Antoni Ros Marbà i Pablo Sánchez Torrella.

El Sr. Teruel Machí va destacar la notable trajectòria de la Unió i els seus èxits, així com el seu prometedor futur gràcies a l’enfocament educatiu del col·legi-centre integrat d’ensenyaments musicals, únic a la Comunitat Valenciana.

Després de les paraules del mantenidor, es va procedir al lliurament de les distincions Música Nova, rebudes personalment per Daniela González Almansa, Antoni Ros Marbà i Pablo Sánchez Torrella, que, breument, van expressar el seu agraïment. Més tard tots tres van signar al llibre d’or de la Societat.

La segona part de l’esdeveniment va anar a càrrec de la Banda Simfònica, que va estrenar els pasdobles dedicats a les Regines i Unioneres Majors de 2023 i 2024, compostos pels músics de la Unió Carlos Miguel Pascual Górriz i Álvaro Gorrea Veintimilla, culminant amb la interpretació de l’himne de la Comunitat Valenciana dirigit per l’estimat mestre Antoni Ros Marbà.

Per concloure la vetllada, es va oferir un refrigeri al saló de la Societat servit per la direcció de la nostra cafeteria, Gastrobar Unió en col·laboració amb Estil Esdeveniments.

Una nit tan especial no haguera estat possible sense la col·laboració, en primer lloc dels nostres músics i músiques integrants de les Bandes Simfònica i Juvenil i integrants de la Colla Pastrana i els nostres directors Vicent Balaguer i Esteban Espinosa, i en particular els músics que van posar la música en directe coordinats per Javi Castellano. Menció especial per a Mario i Toni, pel seu treball entre bastidors,

La nueva Reina de la Música y Unionera Mayor, Ana Oller Peris y su Corte de Honor integrada por las jóvenes Anna Ausina Taroncher, María Carrion Bernad, Angela Gevorgyan Knyazyan, Olga González Tort, Sofía Palomeque Rodrigo y Marina Tomás Garzón, el niño Jaume Gil Ramírez y las niñas Ainhoa Roger Zaragozà y Anita Gevorgyan Knyazyan, fueron los protagonistas de la gala celebrada anoche en el Teatro de la Unión Musical de Llíria.

Los eventos dieron inicio puntualmente con el desfile de la Banda Juvenil liderada por su director, Esteban Espinosa García. En primer lugar, se recogió a las jóvenes integrantes de la Corte de Honor 2024. Posteriormente, acompañados por la Banda Sinfónica, la Junta Directiva, autoridades e invitados, precedidos todos ellos por la Colla Pastrana de Tabal i Dolçaina, se dirigieron al domicilio de la Reina entrante, Ana Oller Peris, y luego al de la saliente, Amparo Puchol Benet. Finalmente, regresaron a la Unió, donde se les recibió con fuegos artificiales, para dar comienzo a la ceremonia de proclamación.

En esta primera parte, el diputado provincial de cultura Francisco Teruel Machí intervino como mantenedor, elogiando tanto a la Unió Musical de Llíria como a la Regina de la Música Ana Oller Peris, y reconociendo a los distinguidos con la distinción honorífica Música Nueva: Daniela González Almansa, Antoni Ros Marbà y Pablo Sánchez Torrella.

El Sr. Teruel Machí destacó la notable trayectoria de la Unió y sus logros, así como su prometedor futuro gracias al enfoque educativo del colegio-centro integrado de enseñanzas musicales, único en la Comunidad Valenciana.

Tras las palabras del mantenedor, se procedió a la entrega de las distinciones Música Nueva, recibidas personalmente por Daniela González Almansa, Antoni Ros Marbà y Pablo Sánchez Torrella, quienes, brevemente, expresaron su agradecimiento. Más tarde los tres firmaron en el libro de oro de la Sociedad.

La segunda parte del evento estuvo a cargo de la Banda Simfònica, que estrenó los pasodobles dedicados a las Reinas y Unioneras Mayores de 2023 y 2024, compuestos por los músicos de la Unió Carlos Miguel Pascual Górriz y Álvaro Gorrea Veintimilla, culminando con la interpretación del himno de la Comunidad Valenciana dirigido por el estimado maestro Antoni Ros Marbà.

Para concluir la velada, se ofreció un refrigerio en el salón de la Sociedad servido por la dirección de nuestra cafeteria, Gastrobar Unió en conlaboración con Estilo Eventos.

Una noche tan especial no hubiera sido posible sin la colaboración, en primer lugar de nuestros músicos y músicas de las Bandas Simfònica y Juvenil y los integrantes de la Colla Pastrana y nuestros directores Vicent Balaguer y Esteban Espinosa, y en particular a los músicos que pusieron la música en directo coordinados por Javi Castellano. Mención especial para Mario y Toni, por su trabajo entre bastidores,

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes