Escola d'EducandsUnió Musical Llíria

La Unió serà la seu del II Congrés Internacional d’Escoles de Música i Arts Escèniques, organitzat per SEM-EE

El II CONGRÉS INTERNACIONAL D’ESCOLES DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES (II CIEMART), organitzat per la Societat per a l’Educació Musical de l’Estat Espanyol (SEM-EE), finalment es durà a terme del 17 al 20 d’octubre a la Unió Musical de Llíria. Aquest congrés, inicialment posposat al febrer, representa una fita important per a l’educació musical a Espanya i reafirma el compromís de SEM-EE a estimular aquesta disciplina com a part integral de l’educació general.

La SEM-EE, una societat sense ànim de lucre, es dedica a atendre les necessitats i els interessos de músics i professors a Espanya, a més de facilitar el contacte amb entitats internacionals com la International Society for Music Education (ISME Internacional). Promoguda i afavorida per la UNESCO a través de l’IMC/CIM (Consell Inrternacional de la Música), i afiliada a la ISME, SEM-EE desplega anualment una sèrie d’activitats que inclouen cursos, jornades, seminaris i la publicació d’un butlletí semestral.

Actualment, SEM-EE compta amb més de 5.000 professors i més de 80.000 alumnes entre els seus socis i sòcies, i a més dels seus socis/es individuals,també compta amb Universitats, Conservatoris Superiors, Professionals i Elementals de Música, Escoles de Música, Confederacions de Docents dels diferents nivells educatius, Federacions i Associacions, entre les quals hi ha la Unió Musical de Llíria. Aquesta col·laboració entre institucions i associacions reforça el paper de SEM-EE com a actor clau en la promoció i el desenvolupament de l’educació musical a Espanya i internacionalment.

El II CIEMART es perfila com un esdeveniment que reunirà destacats experts i professionals del sector per debatre, compartir experiències i avançar en la millora de l’ensenyament musical al país. La Unió Musical de Llíria es prepara per acollir aquest congrés en un ambient de col·laboració i aprenentatge, en línia amb els valors i la missió de SEM-EE de fomentar l’excel·lència a l’educació musical.

El II CONGRESO INTERNACIONAL DE ESCUELAS DE MÚSICA Y ARTES ESCÉNICAS (II CIEMART), organizado por la Sociedad para la Educación Musical del Estado Español (SEM-EE), finalmente se llevará a cabo del 17 al 20 de octubre en la Unió Musical de Llíria. Este congreso, inicialmente pospuesto en febrero, representa un hito importante para la educación musical en España y reafirma el compromiso de SEM-EE en estimular esta disciplina como parte integral de la educación general.

La SEM-EE, una sociedad sin ánimo de lucro, se dedica a atender a las necesidades e intereses de músicos y profesores en España, además de facilitar el contacto con entidades internacionales como la International Society for Music Education (ISME Internacional). Promovida y auspiciada por la UNESCO a través del IMC/CIM (Consejo Internacional de la Música), y afiliada a la ISME, SEM-EE despliega anualmente una serie de actividades que incluyen cursos, jornadas, seminarios y la publicación de un boletín semestral.

Actualmente, SEM-EE cuenta con más de 5.000 profesores y más de 80.000 alumnos entre sus socios y socias, y además de sus socios/as individuales, también cuenta con Universidades, Conservatorios Superiores, Profesionales y Elementales de Música, Escuelas de Música, Confederaciones de Docentes de los diferentes niveles educativos, Federaciones y Asociaciones, entre las que se encuentra la Unió Musical de Llíria. Esta colaboración entre instituciones y asociaciones refuerza el papel de SEM-EE como actor clave en la promoción y desarrollo de la educación musical en España e internacionalmente.

El II CIEMART se perfila como un evento que reunirá a destacados expertos y profesionales del sector para debatir, compartir experiencias y avanzar en la mejora de la enseñanza musical en el país. La Unió Musical de Llíria se prepara para acoger este congreso en un ambiente de colaboración y aprendizaje, en línea con los valores y la misión de SEM-EE de fomentar la excelencia en la educación musical.

II CIEMART

Organización/Organization
Ponentes/Speakers
Envío de propuestas/Call for paper
Inscripción/Registration
Programa

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes