40 AniversariCentre Innovació MusicalConcertNadalNotíciesOrquestra Simfònica

Nadal amb aniversari i inauguració

Finalitzem l’any amb concerts de totes les nostres agrupacions, encapçalades pel concert de Nadal de la Banda Simfònica i dos esdeveniments extraordinaris. D’una banda, la inauguració del Centre d’Innovació Musical i la reforma i millora del Teatre-Auditori, i de l’altra, la celebració del 40è aniversari de la creació de la nostra Orquestra Simfònica. Les dues celebracions també coincideixen amb els concerts de Nadal que tradicionalment ofereixen les nostres agrupacions.

El Centre d’Innovació Musical, acabat ara fa un any, ha hagut d’esperar-ne la inauguració a causa de l’agreujament de la situació sanitària que vam viure a finals de l’any passat.

Ací tenim el programa dels actes d’inauguració 

Entre els actes programats, segur que el que celebrarem el dia 23, dedicant la nova sala d’assajos al mestre Villarejo, serà un acte molt emotiu. Francisco Luis Villarejo Iñíguez va ser el director titular de la Banda Simfònica entre 1958 i 1965, aconseguint un veritable èxit sense precedents al Certamen Internacional de Kerkrade el 1962 en aconseguir, juntament amb els seus músics, el títol de campions mundials per a la Unió.

L’Orquestra Simfònica ha demostrat al llarg d’aquests quaranta anys de vida, ser un dels ferms pilars de la nostra Societat, per la qual cosa celebrar el seu aniversari i homenatjar els seus fundadors i fundadores, serà sens dubte una de les imatges que quedaran al record de la història de la Unió.

En aquest acte rebran les insígnies d’or i plata els  i les músics que durant 40 i 25 anys, respectivament, formen part de la nostra Orquestra.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes