Notícies

Desembre, tota la programació de la Unió.

La Unió Musical finalitza l’any amb concerts de totes les seues agrupacions, la inauguració del Centre d’Innovació Musical i l’exposició “Les nostres compositores”.
Amb el Centre d’Innovació Musical hem aconseguit gràcies a la subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, cobrir un espai necessari per a una societat que no para de créixer i evolucionar. Tota la informació sobre les obres, instal·lacions i actes, la podeu consultar fent clic al programa.
Mereix una menció especial en aquests actes d’inauguració l’acte on donarem el nom del mestre Francisco Luis Villarejo Iñiguez a la nova sala d’assajos. Un acte que, sens dubte, serà molt emotiu.
La Banda Juvenil, el Cor Social, l’Orquestra Jove, el Cor de Veus Blanques de la nostra Escola d’Educands i del CIEM, i la Colla Pastrana, ens oferiran els seus concerts de Nadal, apropant-nos a la normalitat del 2019.
La tradició torna al concert de Nadal de la Banda Simfònica i, d’aquesta manera, el dia 26 rebrem els nous músics i músiques i homenatjarem aquells que fa 25 i 40 anys que formen part del vaixell insígnia de la nostra societat. A més a més, en aquest concert comptarem amb un convidat excepcional: Andrés Asensi, solista trompeta de l’ORTVE.
L’últim dels concerts de l’any l’oferirà, el 29, l’Orquestra Simfònica. Un concert extraordinàri en què homenatjarem els/les joves que fa 40 anys, amb molta il·lusió, van iniciar el camí de la primera Orquestra Simfònica creada a Llíria.

Tot indica que encara estem en temps de pandèmia pel que, amb responsabilitat i totes les precaucions, la Unió Musical de Llíria vos anima que gaudiu d’aquestes festes nadalenques i que tingueu un feliç 2022, desitjant que la pandèmia siga un somni del passat i que la normalitat torne a les nostres vides.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes