Escola d'EducandsEscola de PerfeccionamentNotíciesNotícies de l'Escola

Joan Bernat, professor de trompa a la trobada d’abril

L’Escola de Perfeccionament rep, els dies 9 i 10 d’abril, el professor de trompa JOAN BERNAT que va començar els estudis de trompa amb el seu pare Batiste Bernat Alcaide i amb el professor Vicente Zarzo Pitarch.


Realitza els estudis de trompa i piano al Conservatori Professional de la Corunya i al Conservatori Professional de Benaguasil (València).


L’any 2012 va ser seleccionat a l’Escola d’Alts Estudis Musicals “Reina Sofía” a Madrid per realitzar els seus estudis amb els professors Radovan Vlatkovic i Rodolfo Epelde continuant els seus estudis superiors a la Universitat d’arts Zürcher Hochschule der Künste (Zhdk) a Zürich baix la tutela del Prof. Radovan Vlatkovic i Prof. Glen Borling. El juny del 2017 finalitza els estudis i guanya l’acadèmia de l’orquestra Philharmonia Zürich.

Ha format part de diferents agrupacions nacionals i internacionals, com ara: Münchner Philharmoniker, Camerata Salzburg, Die Deutsche Kammerphilarmonie Bremen, Orquestra Nacional d’Espanya i d’agrupacions joves com: Gustav Mahler Jugendorchester (GMJO), Schleswig-Holstein Orchestral Academy (SHOA) i la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE).

Actualment és trompa solista de la Tiroler Symphonieorchester Innsbruck (Àustria) i professor al Tiroler Landekonservatorium de la mateixa ciutat.

Bases i matrícula (places limitades):
www.uniomusicaldelliria.com
escolaperfeccionament@uniomusicaldelliria.com
Telèfon 962780254

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes