Notícies

Master class de direcció de l’acadèmia Diesis

Organitzat per  Diesis, acadèmia especialitzada en la formació de directors d’orquestra i banda, celebrem un any més a les nostres instal·lacions una master class de la qual és ponent el director argentí Luis Gorelik. 

Ahir divendres es van impartir classes teòriques i avui dissabte continuen amb les classes pràctiques que acabaran demà al matí.

Luis Gorelik ha sigut director Artístic de l’Orquestra Simfònica d’Entre Ríos des de 2010, i de l’Orquestra Nacional “Juan de Dios Filiberto” entre 2016 i 2018. Va néixer a La Plata, Argentina, el 1963 i es va formar amb Pedro I. Calderón a Argentina i amb Mendi Rodán a Israel, on es va graduar amb distinció a l’Acadèmia de Música Rubin de Jerusalem.

Luis Gorelik és Professor Titular de la Càtedra de Direcció Orquestral a la UNA (Universitat Nacional de les Arts) i condueix setmanalment des de març de 2011 el programa de radio ¨Tarde transfigurada¨ que s’emet per Radio Nacional Clásica 96.7 de l’Argentina.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes