Quadre ArtísticSarsuela

La sarsuela torna a la Unió de la mà del Quadre Artístic

Impressionant, emocionant, sensacional, gran, exquisit, excel·lent, ...

Impressionant i emocionant l’ambient que ahir vam viure al Teatre de la Unió Musical de Llíria.

Sensacional el resultat del treball fet pel nostre Quadre Artístic i els músics que van formar part de l’orquestra.

Gran la iniciativa per recuperar una tradició tan estimada a la Unió.

Exquisida i excel·lent la representació de la sarsuela “La Gran Via”.

Tots aquests qualificatius, i més, dedicava ahir el nombrós públic que va assistir a aquesta primera representació de “La Gran Via”, en una sessió memorable per a la història de la Unió.

L’activitat musicoteatral a la Unió és tan antiga com la seua Banda Simfònica. Des de la fundació de la Unió Musical, la societat també comptava amb el Quadre Artístic, una agrupació que s’encarregava de posar en escena alguns dels títols més rellevants del teatre líric espanyol i des del 2022, el Quadre Artístic afronta un projecte ambiciós, entusiasta i flexible que pretén escenificar obres de diferents gèneres del teatre líric.

El primer resultat d’aquest projecte és la representació que ahir dissabte 15 d’abril, varem poder veure al Teatre de la Unió de “La Gran Via, revista lírico-cómica, fantástico-callejera en un acte” (títol complet original de l’obra). Una sarsuela en un acte i cinc quadres amb música dels mestres Federico Chueca i Joaquín Valverde i llibret de Felipe Pérez y González estrenada al Teatre Felipe de Madrid el 2 de juliol de 1886, que es tornarà a posar en escena el dia 28 d’abril, a les 22.30 hores.

I tot sota la direcció musical del director titular de la Banda Simfònica Vicent Balaguer Doménech, la direcció escènica de Juan Alcocer Simeó i la gestió artística de Carlos Miguel Pascual Górriz, un nodrit grup d’unioneres i unioners, més de 50 entre cantants, actors, actrius, ballarines, ballarins i músics, van pujar a l’escenari per interpretar música, cant i ball en directe, recuperant la tradició teatral de la Unió.

Les entrades per a la sessió del dia 28 es posaran a la venda el dilluns 24 d’abril a partir de les 17:00 hores a la Unió Musical.
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes