Banda SimfònicaConcert

Més que esperança, el concert que la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria oferirà dins la campanya Excel·lent 2021 de la Diputació de València

En el concert que la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria oferirà el dissabte 20 de març, dins la campanya Excel·lent de la Diputació de València,  s’incorporaran cinc nous músics: Miquel Llisó Martínez, Alejandro Palmer Llavata, Marcos Castellano Lorente, Francesc Ruiz Alamà i Gonzalo Alonso Bou.

MÉS QUE ESPERANÇA  és un espectacle original…(i tan original! que ha patit tants canvis de format i programació com onades pandèmiques!) creat per Jordi Aparici i Pablo Marqués, on la música, la Unió i l’esperança, es junten per fer front a la realitat que estem patint, el que estem vivint i el que no, i del que ens queda per viure…

Més que esperança transcorre en eixos dies de suspensions, transformacions, incerteses i pensaments sobre el concert que no s’ha pogut fer, però que es manté viu al cor de les “unioneres i unioners”, on la projecció mental del mateix ens duu a seguir lluitant.

Perquè veient com la Unió continua treballant envers les circumstàncies i nodrint-se amb sang nova, tenim clar que ens queda molt, molt, per viure, perquè així ens ho demostrem dia a dia i això ens fa tindre MÉS QUE ESPERANÇA.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes