Notícies

Publicat el número 12 de la revista de la Unió

 

El número 12 de la revista consta de 48 pàgines a color tamany DIN A4 i està profusament il·lustrada amb 90 fotografies. Com en les edicions anteriors, per tal d’abaratir costos, la revista ha estat elaborada i maquetada amb mitjans tècnics i humans de la pròpia Societat. A part de la seua difusió per internet, les xarxes socials, facebook  i web de la Unió,  la revista també ha sigut impresa en paper als socis, músics i a les famílies dels alumnes del Col·legi Centre Integrat, Escola d’Educands i Escola de Perfeccionament Musical.

 

La nova revista recull la intensa activitat que la Unió ha realitzat durant el 2020, en una època amb moltes dificultats per l’estat de pandèmia. Però malgrat esta situació, totes les agrupacions de la Unió han tingut una gran activitat: Banda Simfònica, Orquestra Simfònica, Banda Juvenil, Orquestra Jove i Colla de Tabal i Dolçaina. El Cor Social també tenia preparat alguns concerts  però l’agreujament de la pandèmia féu que s’aplaçaren. En resum s’informa dels 21 actes, entre concerts i gravacions penjades en el Canal de YouTube de la Unió,  que han portat endavant totes les agrupacions. En la revista també es tracta l’increment en l’ús de les noves tecnologies que ha fet la Unió implantant les retransmissions en directe via streaming d’alguns dels seus concerts.

També s’anuncien les activitats i concerts que farà la Unió durant el 2021. Així, el pròxim 28 de març, el prestigiós unioner i director internacional, José Miguel Rodilla, serà el director invitat en el concert de l’Orquestra Simfònica. Un altre article és el dedicat a les noves eleccions a presidenta i junta directiva que se celebraran el 27 de març.  Altres temes que es tracten en la revista són els educatius amb una àmplia secció dedicada a les  activitats del Col·legi Centre Integrat, l’Escola d’Educands i la de Perfeccionament Musical.

La revista dedica un extens reportatge a la finalització de les obres del Centre d’Innovació Musical i mostra l’estat final de l’edifici amb una selecció de fotos on s’expliquen totes les dependències que té este emblemàtic edifici després de la seua construcció durant 11 anys. Fa uns 10 dies, la Unió també difongué a través del seu Canal de YouTube, Instagram i Facebook un vídeo de 10 minuts on es mostra en imatges la història de la construcció d’este edifici i el seu acabament recent. Este vídeo es pot consultar a través del següent enllaç https://youtu.be/QzSKbx9vt9U

La revista conté molta informació i notícies actuals de la Societat, així com els projectes de futur més pròxims. També es recull tota la programació que desenvoluparà la societat fins al mes de juliol, així com  l’activitat del Cine La Unió que reobrirem només millore la situació de la pandèmia.

La Unió Musical, conscient de les possibilitats de comunicació ràpida i barata que ofereixen les noves tecnologies informàtiques i de comunicació, cada vegada està utilitzant més Internet i les xarxes socials per a difondre la seua revista i les seues activitats en format digital. Els 12 números de la revista que fins ara s’han publicat, els poden consultar en aquesta pàgina  web  clicant en la pestanya de Revistes.

Els invitem a que òbriguen l’enllaç per a informar-se i gaudir de les nombroses activitats i de la vitalitat que manté esta més que centenària societat musical.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes