Col·legi-Centre IntegratNotícies

Graduació i entrega d’orles a l’alumnat de 4t. d’ESO del CIEM Unió Musical

Mares i pares van ocupar el passat divendres el teatre de la Unió per celebrar, en un emotiu acte, la graduació de l’alumnat de 4t d’ESO del CIEM Unió Musical.
El professor Vicent Camps, tutor del curs, va ser l’encarregat de conduir tot l’acte i entregar les orles, donant pas, en primer lloc a Judith i Héctor que van interpretar Miedo del grup M Clan que va fer aflorar els sentiments i les llàgrimes entre els seus companys i companyes asseguts al pati de butaques. Després, Gonzalo i Arantxa ens van recordar el seu pas pel col·le des dels seus anys d’infantil: professorat, anècdotes i excurssions, experiències, moments i records que els acompanyaran per sempre. Especialment emotiu va ser el moment en què s’alçaren de les seues butaques i escampant-se per tot el teatre, van lliurar a les seues mares i pares la flor que se’ls havia donat amb l’orla, com a símbol d’agraïment per la seua dedicació i esforç.
Seguidament va prendre la paraula la directora del col·legi Consuelo Faubel Marín que, prenent com a base la poesia de Mario Benedetti, Hagamos un trato, els va proposar un tracte, un tracte solidari i d’entrega mútua, de generositat per celebrar la vida i l’amistat sincera, recordant-los que en el seu col·legi sempre hauran persones, amb les qual han passat la major part de les hores i dels dies, que els donaran suport però, també persones que els necessitaran.
En el mateix sentit, la vicepresidenta de la Societat Fina Pérez Lapiedra, donant-los l’enhorabona per la seua graduació, els va recordar que les portes de la Unió sempre les tindran obertes, esperant que el seu futur estiga unit a la Unió, com músiques o músics, professors o membres de la Junta Directiva, desitjant-los que continuen formant-se i educant-se, sense deixar de créixer com a persones i desitjant que se senten orgullosos del seu pas pel CIEM Unió Musical.
Per finalitzar, vam poder veure, a través d’un vídeo, el pas pel col·legi de Marta, Mireia, Judit, Gonzalo, Wisal, Paula, Emma, ​​Ivan, Ruth, Paula, Belén, Alfredo, Nerea, Álvaro, Lucas, Brian, Ángela, Miguel, Khadja, Claudia, Arantxa, Héctor, Carla i Hiba, imatges que van servir per acomiadar-se de totes elles i ells arribat el moment de començar una nova etapa, mirar i anar cap endavant.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes