Col·legi-Centre IntegratConcurs Joves IntèrpretsEscola d'Educands

Música, joventut i talent al XII Concurs Joves Intèrprets Unió Musical

El Concurs Joves Intèrprets Unió Musical va sorgir l’any 2013 arran de la iniciativa de la nostra Escola d’Educands per fomentar la Música, la Joventut i el Talent.

En un sentit ampli, s’aposta pels joves estudiants de la nostra Escola d’Educands i del Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals, per això contempla les categories corresponents als ensenyaments elementals propis de l’ensenyament musical.

La Unió Musical considera que el Concurs Joves Intèrprets suposa una motivació per als futurs músics i un estímul per cultivar als esperits juvenils el treball musical, l’interès pel progrés artístic, l’amor per l’Art i que a més potencia els valors de l’amistat , la sensibilitat i la bellesa.

PREMIATS 2024

Categoria 1r. curs
1r. Joan Aliaga Faubel, trombó
2n. Noa García Peiró, oboe
3r. Alejandro Masip Tarazón, piano

Categoria 2n. curs
1r .Nuria Rodilla Martínez, flauta
2n. Ferran Espinosa Enguídanos, fagot
3r Isabel García Bort, flauta

Categoria 3r. curs
1r. Saori Zaragozá Takahashi, violoncel
2n. Nerea Pascual Bodí, clarinet
3r. Vera Enguídanos Bayarri, violoncel

Categoria 4t. curs
1r. Miguel Calvet Navarro, trompeta
2n. Luca León Escrig, contrabaix
3r Nuria Lara Aguado, piano

La direcció del concurs correspon a Andrés Simeó Máñez, Vicepresident de l’àrea artística de la Unió Musical i l’organització del mateix a la directora de l’Escola d’Educands, Andrea Simeó Monzó, formant part del jurat en aquesta dotzena edició el director de la Banda Simfònica i músic de l´Orquestra de València, Vicente Balaguer,  l’exdirector de la Banda i músic de la Unió, José Miguel Micó i el músic de la Banda Municipal i de la nostra Banda Francisco Javíer Castellano.

Com en totes les edicions anteriors, hem d’agrair la col·laboració de Gastrobar Unió Musical, Cafeteria Miquel Maria, Joieria Olli, Farmàcia Faubel, Borseria Partidors, SuperCalzado, Consolat de Mar i Neomúsica, comerços que cada any ens brinden la seua col·laboració i, sobretot agrair a les famílies i al professorat de l’Escola d’Educands i del Centre Integrat, la seua implicació en la realització del Concurs.

I, finalment, donem l’enhorabona a tots i totes els participants i felicitem els premiats.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes