LlíriaTurisme LlíriaUnió Musical Llíria

DidàcticSax visita la Unió Musical

El dissabte passat dia 27 d’abril, vam obrir les portes de la Unió a l’alumnat madrileny del Conservatorio Joaquín Turina que ha visitat la nostra ciutat com a part d’un inte rcanvi cultural entre Llíria i Madrid, emparats en un innovador projecte educatiu, DidàcticSax creat pel saxofonista llirià i músic de la Unió, Miguel Castillo.

La visita a Llíria es va iniciar amb el concert que van oferir al Conservatori divendres, en què van fer un homenatge al compositor valencià Bernardo Adam Ferrero, recuperant la seua obra Sax Congrés 97, que es va compondre per al Congrés Mundial de Saxofonistes que es va realitzar a València el 1997. A més també es van interpretar obres de María Faubel, Raquel Sánchez i Enrique Cárcel.

Sempre és un plaer que els visitants de la nostra ciutat vulguen conèixer la Unió Musical, les nostres instal·lacions, els nostres projectes i la nostra història.

El sábado pasado dia 27 de abril , abrimos nuestras puertas al alumnado madrileño del Conservatorio Joaquín Turina que ha visitado nuestra ciudad como parte de un intercambio cultural entre Llíria y Madrid, amparados en un innovador proyecto educativo, DidàcticSax creado por el saxofonista lliriano y músico de la Unió, Miguel Castillo.

La visita a Llíria se inició con el concierto que ofrecieron en el Conservatorio el viernes, en el que realizaron un homenaje al compositor valenciano Bernardo Adam Ferrero, recuperando su obra Sax Congrés 97, que se compuso para el Congreso Mundial de Saxofonistas que se realizó en Valencia en 1997. Además tambien se interpretaron obras de María Faubel, Raquel Sánchez y Enrique Cárcel.

Siempre es un placer que los visitantes de nuestra ciudad quieran conocer la Unió, nuestras instalaciones, nuestros proyectos y nuestra historia.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes