Banda SimfònicaConcertLlíria

Inoblidable concert de sant Vicent de la Banda Simfònica & Simant Dúo

Un any més la Unió Musical de Llíria ha estat l’encarregada del concert de les festes de Sant Vicent i, per a l’ocasió, hem comptat amb la participació de Simant Dúo que juntament amb la Banda Simfònica Unió Musical i el director Vicent Balaguer Doménech van protagonitzar dissabte passat una vetllada inoblidable.

El duet, compost pel trompetista internacional i Premi Europeu de la Cultura, Rubén Simeó, i el talentós pianista i catedràtic Antonio Morant, han demostrat la seua capacitat per fusionar gèneres i estils, desafiant les barreres musicals, amb una interpretació única i audaç a l’escena musical contemporània.

El concert prometia ser un espectacle, i no va sorprendre, ja que la combinació de talent i innovació del duet, juntament amb la tradició musical i passió de la Banda i el seu director, van dominar la nit, per la qual cosa el públic no va quedar defraudat a la vista dels seus nombrosos aplaudiments i la satisfacció que mostraven les seues cares.

Sense cap dubte, una experiència inoblidable per a músics i públic.

BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL
SIMANT DÚO
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes