Banda JuvenilConcert

Els concerts de la Banda Juvenil al mes de juliol

Durant el mes de juliol la Banda Juvenil ha ofert dos concerts a Llíria.

El primer, el dissabte 10 de juliol, en el nostre Teatre, substituint l’inicialment programat com un concert “a la fresca” a la porta del nostre local però que, a causa de les circumstàncies sanitàries no s’ha celebrat a l’aire lliure, com ens haguera agradat. Un espectacular concert on el públic, totalment entregat i en peu, va fer una grandíssima ovació als nostres xiquets i xiquetes que sonaren a un altíssim nivell. 

El segon,  el passat dijous dia 15, a la Plaça Major de Llíria, dins de l’agenda cultural de Llíria i les activitats complementàries realitzades durant la primera edició del Concurs Internacional de Direcció Orquestral “Llíria, city of music” organitzat per l’Ajuntament de Llíria. Un magnífic en què tot el públic assistent va gaudir de l’alt nivell que, una volta més, va exhibir la Banda Juvenil i el seu director titular Esteban Espinosa.

Tots dos concerts han estat preparats amb molta il·lusió i gran treball pels xiquets i xiquetes que formen la Banda Juvenil, sempre sota la batuta del seu director titular i la col·laboració i entusiasme de pares i mares que, en un any dur, marcat per les restriccions i distàncies, han afrontat la situació de manera responsable, atenent sempre les indicacions i ajudant a fer la bona música que saben fer els seus fills i filles de la Banda Juvenil, com tan bé s’ha comprovat en els dos concerts.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes