ConcertCor Social

Nou concert del Cor Social

El Cor Social de la Unió va celebrar el passat dimarts 12 d’octubre un concert que va tindre com a director convidat a José Miguel Maqueda Aliaga que va substituir a Vivian Gutiérrez Abreu que, per motius personals, va deixar la direcció del Cor el passat dèsset de setembre després de set anys al front de l’agrupació i a la qual desitgem grans èxits, personals i professionals, en el futur.

El concert s’enquadrava dins de la Campanya d’Intercanvis 2021 que tenen per objectiu la realització d’actuacions musicals per les entitats  pertanyents, en el nostre cas, a la FECOCOVA i a la FSMCV. 

Amb aquestos concerts es pretén la promoció musical i cultural de les associades, la interrelació entre les diferents agrupacions que participen, el foment de l’associacionisme musical, així com la programació d’actuacions musicals en directe a la Comunitat Valenciana.

Tenint en compte la situació excepcional marcada per la crisi sanitària de la COVID-19, tot i que aquest és el primer concert que hem celebrat a la Unió sense aforament limitat, la campanya d’Intercanvis 2021 ha estat adaptada perquè es respecten les normatives sanitàries que s’han d’aplicar en cada moment concret i per tant, en aquesta campanya només actua una agrupació, la nostra, una cosa que esperem canvie a la campanya de 2022 i pogam gaudir amb la presència i veus d’altres cors. 

Així i tot, aquesta és una campanya que la Unió acull amb molt de gust ja que realitzar una actuació musical i promocionar la música i la cultura i gaudir-les, és la raó de ser de la Unió.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes