ConcertOrquestra Jove

Joves solistes i Orquestra jove

En la vesprada d’ahir gaudirem, al nostre Teatre, d’un concert molt especial: el concert de solistes de vent i l’Orquestra Jove Unió Musical, dirigitis pel director titular de la mateixa, Pascual Cabanes.

Set jóvens músics de la Unió demostraren el seu bon fer musical amb un repertori variat quant a estils.

El primer en actuar fou el trompetista Andreu Bochons Torrijo, qui interpretà amb el piccolo l’aria Bist Du Bei Mir  de J. S. Bach.

Seguidament l’oboista Irune Guna Enguídanos ens delità amb la seua interpretació del Concert per a oboè de Marcello.

El concert continuà de la mà de Carlos Miguel Pascual Górriz, qui interpretà el Concert per a flautí en Do major d’A. Vivaldi.

Aquesta primera part barroca l’Orquestra Jove, formada només per cordes, estigué acompanyada al clavecí per Álvaro Gorrea Veintimilla.

El concert continuà amb l’actuació d’Aitana Gimeno Gómez que, d’un estil contemporani, ens oferí la fantasia Dreams per a saxòfon soprano de Teo Aparicio Barberán, acompanyada al vibràfon pel percussionista Miguel Gómez.

Així doncs, del romanticisme més líric del belcantista Vincenzo Bellini, el trompetista Pablo Conti Valero ens oferí el seu concert per a oboè intepretat amb trompeta piccolo.

El punt final del concert el posaren Antonio Cruzado García i Clara Saurí Pascual amb el Concert No. 1 Op. 113 per a dos clarinets de Félix Mendelssohn, amb arranjaments per a orquestra del mateix Antonio Cruzado.

Sens dubte, una vesprada molt musical en què tots gaudirem molt de la música dels jóvens musics unioners.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes