Escola d'EducandsEscola de PerfeccionamentNotícies de l'Escola

L’Escola de Perfeccionament continua amb les seues activitats

Aquest mes de febrer continuem les trobades de la X Escola de Perfeccionament que organitza l’Escola d’Educands de la Unió Musical.

Per a aquesta trobada, que es durà a terme el dissabte 26 de febrer, comptem amb el professor de trompa Tomás Gallart que va començar els seus estudis al conservatori de València i els va continuar a Viena amb Volker Altmann i després a Colònia amb Erik Penzel.

Ha guanyat primers premis en concursos internacionals de trompa a Porcia (Itàlia) i Markneukirchen (Alemanya). Ha treballat a l’orquestra regió de Múrcia, orquestra simfònica de Galícia i des del 1997 és trompa solista substitut de l’òpera de Zuric.

Bases i matrícula (places limitades):
www.uniomusicaldelliria.com
escolaperfeccionament@uniomusicaldelliria.com
Telèfon 962780254

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes