ConcertOrquestra Simfònica

L’Orquestra Simfònica Unió Musical participa al V Festival CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

Organitzat per l’Institut Valencià de Cultura (IVC), amb la col·laboració de la FSMCV i baix el patrocini de CaixaBank-escolta València, durant el mes de desembre tindrà lloc el V Festival CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana que es compon de dos concerts que se celebraran a Aielo de Malferit i Alzira, les dues localitats de la Comunitat, que han estat elegides Capitals Culturals 2022, una distinció que promou la descentralització de l’oferta cultural, la millora de les comunicacions entre la Generalitat i els agents culturals del territori valencià i l’accés universal a la cultura.

El primer concert tindrà lloc a Aielo de Malferit el 10 de desembre, amb la participació de l’Orquestra del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios i l’Orquestra Societat Musical la Primitiva de Rafelbunyol, mentre que l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria, juntament a l’Orquestra de la SMI Santa Cecília de Cullera, actuaran el dia 17 al Gran Teatre d’Alzira.

L´objectiu d´aquests concerts és estimular el moviment orquestral valencià i donar visibilitat al talent musical local.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes