Banda SimfònicaConcert

La Banda Simfònica Unió Musical i el director José Miguel Rodilla, al Concert de les Bandes 2022

Avui torna el Concert de les Bandes de les festes de Llíria, després de dues edicions marcades per les restriccions sanitàries per les quals el 2020 i 2021, els actes de les festes que es van poder dur a terme, van tindre aforament limitat i distanciament, de manera que no tots els llirians i llirianes van tenir l’oportunitat de gaudir d’aquest acte.

Aquell últim Concert de les Bandes celebrat al mes de setembre del 2019 Llíria encara era candidata a Ciutat Cretativa de la UNESCO en la modalitat de Música, un mes després arribaria el nomenament i amb ell el reconeixement a tota una ciutat ia les seves agrupacions musicals, entre elles la Unió Musical de Llíria, un gran planter de nombrosos músics, dones i homes, veritables protagonistes de la nostra història musical.

Entre aquestes dones i homes es troben tots els components de les nostres agrupacions musicals i en particular els de la nostra Banda Simfònica, músics i músiques formats a la nostra societat, que avui estaran dirigits per un unioner de projecció internacional, José Miguel Rodilla, convidat per a aquest concert.

Durant el mes de setembre tots ells, han realitzat una gran feina per assolir l’objectiu: el concert que ens oferiran aquesta nit, al que vos convidem perquè  gaudiu de la MÚSICA.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes