Col·legi-Centre Integrat

El Col·legi-Centre Integrat inicia un nou projecte amb Glasgow

Aquesta vesprada, a la sala d’assajos de la Unió i davant d’un públic compost per pares i mares amb alumnat, professorat, presidenta de la Unió, alcalde de Llíria Joanma Miguel i regidor d’educació Vicent Lis, hem rebut la visita de Lesley Atkins, Glasgow City Council, Richard Tallaron, LFEE Europe, Eirene Houston, directora de l’Havana-Glasgow Film Festival i Mariola Hernández, gerent de la Federació de Centres d’Ensenyament de la Comunitat Valenciana per presentar-nos Turing Scheme, un programa del Regne Unit que ofereix l’oportunitat a les escoles i estudiants per estudiar a l’estranger.

Per a aquest curs, en primer lloc el nostre alumnat mantindrà contacte on line, des de les mateixes aules, amb alumnat del Regne Unit i, en segon lloc, al mes de juny rebrem 20 estudiants al nostre col·legi amb la qual cosa, sens dubte, millorarem la competència lingüística en anglès del nostre alumnat.

Els dirigents educatius escocesos van visitar el nostre Centre el mes d’abril passat, sentint-se atrets pel nostre projecte educatiu-musical. Al mes de maig es va mantenir una primera reunió en què van manifestar la seua voluntat de fer projectes que involucraren el nostre Col·legi amb els centres escolars de Glasgow, cosa que comença a materialitzar-se amb la presentació d’avui, obrint un camí de possibilitats per internacionalitzar el nostre Col·legi -Centre Integrat d’Ensenyaments Musicals.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes