Col·legi-Centre Integrat

Halloween a la Unió

Teranyines, carabasses, mòmies, esquelets zombies… ambienten de la manera més terrorífica el vestíbul principal de la Unió durant aquests dies.

Professorat i alumnat han posat molta imaginació per ambientar els diferents espais treballant de manera conjunta en aquesta activitat que estimula la imaginació i la creativitat.

Per acabar la setmana, avui divendres, ha estat l’alumnat de quart d’ESO els qui s’han encarregat d’animar terroríficament el dia muntant el Tunel del Terror, pel qual han passat bona part dels seus companys i companyes, a qui han fet passar una estona de por.

El matí ha finalitzat amb un ball a la porta del col·le, en què els nostres particulars zombis, bruixes i mòmies dels cursos superiors, han posat en escena Thriller, davant la resta de l’alumnat, pares, mares i familiars que esperaven la eixida del cole, posant la nota alegre a un dia terrorífic.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes