Banda JuvenilLlíria city of musicUnió Musical Llíria

L’alumnat de l’Orfeão de Leiria visita la Unió Musical

El grup de 20 estudiants del Orfeão de Leiria (Portugal) que participa durant aquests dies al programa Erasmus+ amb el Conservatori de Llíria, han visitat aquest matí la Unió Musical, sent rebuts per la vicepresidenta, Fina Pérez Lapiedra i el vocal de banda i arxiu històric, Carlos Miguel Pascual Górriz. El grup venia acompanyat per els seus professors y la professora del Conservatori de Llíria, Inma Fraile.

Leiria és també Ciutat Creativa de la UNESCO en la modalitat de Música, igual que Llíria. Aquesta és una experiència perquè l’alumnat de totes dues ciutats coneguen altres cultures i el treball musical que es desenvolupa a altres llocs.

En primer lloc, han realitzat una visita per la societat, coneixent el Teatre, la Sala Villarejo i la Sala de Trofeus, mostrant la seua admiració davant la història i els trofeus de la nostra Societat.

Tot seguit, s’han incorporat a l’assaig de la Banda Juvenil que, amb el seu director Esteban Espinosa, estava preparant el concert que ens oferiran el proper dia 2 d’abril.

Pots veure les imatges de la visita de l’Orfeão de Leira en aquest enllaç

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes