Notícies

Construcció del centre d’innovació musical i reforma de l’escenari del teatre

Amb motiu de la finalització en novembre de 2020 de les obres del nou edifici del Centre d’Innovació Musical Unió Musical de Llíria, hem editat aquest vídeo on es conta en imatges la construcció de l’edifici i l’evolució de les obres durant els 11 anys del seu alçament (2010-2020).

En el vídeo es conta les fases constructives de l’edifici fins arribar al seu acabament. També s’han inclòs les obres de reforma i ampliació de l’escenari del teatre-auditori Unió Musical de Llíria que finalitzaren en el 2018.

Per visualitzar tota aquesta història s’han seleccionat 140 fotos d’un arxiu de més de 2.000, a més d’una sèrie de textos per a fer més comprensible tot el procés. Per altra part, la banda sonora del vídeo inclou una selecció d’obres interpretades per la nostra Banda Simfònica, així com la Banda Juvenil, l’Orquestra Simfònica, l’Orquestra Jove i el Cor Social.

Cal dir que aquest vídeo, com la major part dels que fem a la Unió, s’ha confeccionat de forma altruista per socis/es unioners/res, als que donem les gràcies per la seua col•laboració.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes