ConcertCor SocialNotícies

Concert del Cor Social a Cabra de Mora

Organitzat per l’ajuntament de Cabra de Mora (Teruel) i per l’Asociación Cultural Abad Zapater, el Cor Social Unió Musical de Llíria va oferir ahir dijous un concert en un auditori d’excepció: l’església parroquial de San Miguel de Cabra de Mora, un edifici construit a principis del segle XVIII, molt sobri a l’exterior i profussament decorat a l’interior amb garlandes, cortinatges, angelots, etc, realitzats en estuc policromat.

Amb l’aforament complet, entre els assistents es trobaven els alcaldes de Cabra de Mora, Samuel Monleón Montesinos, i de Rubielos de Mora, Ángel Gracia Lucía, així com el Delegado Territorial del Govierno de Aragón en Teruel, Benito Ros Corella i també ens acompanyava la nostra presidenta Amparo Esquerdo Aragó i altres membres de la Junta Directiva. El programa interpretat pel Cor, va estar dirigit per la directora titular Vivian Gutiérrez Abreu i acompanyat al piano pel jove Álvaro Gorrea.

Un concert amb el qual vam tenir l’oportunitat d’oferir la nostra música per contribuir a la promoció i posada en valor del ric patrimoni artístic de la localitat i donar suport al projecte de restauració de l’orgue, situat a l’església, que data de 1788.

Donem les gràcies per la magnífica organització a l’Associación Cultural Abad Zapater de Cabra de Mora, amfitriona perfecta d’aquesta primera edició del Festival de Música Clàssica i Coral que neix amb voluntat d’apostar per la cultura, la música i el patrimoni local.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes