Notícies

Obres de remodelació del saló social bar-cafeteria de la Unió

Per resolució de la Conselleria dEducació, Cultura i Esport de 10 de maig de 2023, es va concedir a la Unió Musical de Llíria una subvenció de 67.878,38 € destinada a finançar obres de remodelació i construcció de locals socials de les societats musicals de la Comunitat Valenciana el 2023.

Aquesta subvenció servirà per remodelar el nostre saló social, bar-cafeteria, duent a terme obres necessàries de modernització, adequació i remodelació de la zona dels serveis, així com tancaments i baixada dels sostres per a una millor sonoritat de la sala.

Les obres s’inicien el proper dilluns 11 de setembre, ja que, d’acord amb el que disposa la resolució per la qual es van convocar aquests ajuts, el termini per presentar la documentació o el compte justificatiu de l’execució de les obres subvencionades finalitza el 10 de novembre de 2023. Per aquest motiu el bar tanca fins a la finalització de les obres.

EL BAR CAFETERIA DE LA UNIÓ TANCA, PER OBRES, A PARTIR DE L'11 DE SETEMBRE
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes