Banda SimfònicaConcertNotícies

Primer concert de la Banda Simfònica al 2022

El proper dia 5 de març la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria oferirà el seu primer concert d’aquest any en què, en primer lloc, després de l’ajornament del concert de Nadal, rebrem les noves incorporacions a la Banda de l’any 2021.
Baix la batuta del nostre director titular Pablo Marqués Mestre, a la primera part escoltarem un pasdoble dedicat a una dona unionera “Pepita Carbonell Guna” del compositor alacantí Sixto Herrero i continuarem amb composicions de músics de la Unió: de Raquel Sánchez Martínez escoltarem “Ángels i dimonis i de Lluis Alcocer Pablo, actuant com a solista de trompeta el també músic de la Unió, Jose Miguel Asensi Torres, estrenarem “Llíria poble d’artistes. Fantasia per a un concertista”.alacantí

A la segona part els músics de la Unió volen rendir homenatge a dos dels seus companys Miguel Porta Lozano i Francisco Navarro Gil, estrenant en primer lloc el pasdoble Per sempre, unioners” del nostre músic Carlos M. Pascual Górriz per seguir amb “La força del destí”, de Verdi, “Festa de les trompetes”, de Leroy Anderson i “Platges de Rio” de Kees Vlak, tres peces que tenen una especial connexió amb Miguel Porta i Francisco Navarro.

El concert entra dins de la campanya Excel·lent  Música de Banda” que subvenciona la Diputació de València.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes