25 Aniversari40 AniversariCor SocialOrquestra Simfònica

Doble concert de les nostres agrupacions

La Unió està celebrant aniversari de dues de les seues agrupacions i totes dues coincidiran aquest proper diumenge oferint concerts per separat.

Al matí, al Teatre de la Unió, podrem assistir a un dels concerts que l‘Orquestra Simfònica ens ofereix aquest any amb motiu del 40è aniversari. Un concert que estarà dirigit per qui va ser director titular de la mateixa Miguel Ángel Gorrea Barea i també comptarem amb tres músics més de la Unió com a solistes: Andrés Martínez, trompeta, Javier Guna, oboè i Mar Bonet, violoncel.

A la vesprada, a l’església de l’Assumpció, el Cor Social, amb el seu director titular Miguel Maqueda Aliaga, participarà al XV Festival de Cors de Setmana Santa organitzat per l’Ajuntament de Llíria, un festival que torna després de dos anys de suspensió obligada per la pandèmia.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes