Banda SimfònicaConcertSocis/socies

L’assaig general de la Banda Simfònica de divendres dia 23, serà obert als socis i sòcies de la Unió

Amb l’objectiu d’apropar el treball de preparació previ al concert de dissabte, i a iniciativa del director José Miguel Rodilla, l’assaig general del divendres 23 de setembre, a les 22.00 hores, de la Banda Simfònica serà obert a socis i sòcies de la Unió així com a totes aquelles persones que vulguen escoltar la preparació de la nostra Banda Simfònica.

Un assaig general és la posada a punt del motor abans d’arrencar-lo al concert. Es tracta d’un moment excel·lent on, a més d’escoltar en primícia les obres completes que s’interpretaran l’endemà, es podrà percebre, a través de la música, tota la feina prèvia que implica un concert simfònic.

L’assistència a un assaig general és una ocasió única per accedir al treball en directe d’una formació d’aquest tipus.

En aquest assaig general comptarem amb la presència del compositor José Rafael Pascual Vilaplana que aquest any ostenta la Presidència d´Honor del Concert de les Bandes.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes