Banda JuvenilBanda Simfònica

La Banda Sinfònica, dirigida per José Miguel Rodilla, participarà al Concert de les Bandes de les Festes de Sant Miquel 2022

Tornen les festes a Llíria i amb elles la música i els espectacles al carrer, la fira, els llums i la pólvora.

Com és tradicional, la Unió Musical de Llíria participa en aquestes festes, amb la Banda Juvenil dissabte passat al Festival de Bandes Juvenils en què es va poder constatar el gran treball que fan tant els músics com el seu director Esteban Espinosa.

Per a la Banda Simfònica, la tradició és plasmarà a la cercavila i la processó del dia de Sant Miquel, així com la seua participació al Concert de les Bandes el proper dissabte dia 24, per al qual comptem amb la prestigiosa batuta de José Miguel Rodilla,  format en els seus primers anys al si de la nostra societat i músic de la Unió, avui en dia és un director que traspassa fronteres amb més de vint-i-cinc anys dirigint orquestres de tot el món.

El Concert de les Bandes d’aquest any tindrà com a President d’Honor el compositor José Rafael Pascual Vilaplana i serà homenatjat un altre compositor valencià Juan Gonzalo Gómez Deval per la seua contribució a la música.

La Unió interpretará el pasdoble A Gael i el poema simfònic Dragón Elliot, del compositor homenatjat Juan Gonzalo Gómez Deval Divetimento de Leonard Bernstein

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes