Banda Juvenil

La Banda Juvenil inicia les celebracions de Santa Cecilia

Organitzat per la Generalitat i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), una representació de la Banda Juvenil Unió Musical de Llíria, ha participat aquest matí a l’acte realitzat simultàniament a Castelló de la Plana, Alacant i València emmarcat en el projecte Terra de Música l’objectiu del qual és posar en relleu la importància de les nostres societats musicals com a part del nostre patrimoni cultural i una de les senyes d’identitat més reconegudes per tots els valencians.

Els nostres joves músics i músiques han estat acompanyats per la presidenta de la societat, Amparo Esquerdo i membres de la Junta Directiva, així com pares i mares que no han volgut perdre’s aquest acte, estant acompanyats també per l’alcalde de Llíria Joanma Miguel León.

L’acte s’ha celebrat simultàniament, a les 12.00 hores, a la plaça de les Aules de Castelló de la Plana, la plaça de la Mare de Déu de València i el port d’Alacant, per commemorar la festivitat de la patrona dels músics, Santa Cecília .

A València, juntament amb la nostra Banda Juvenil, també hi han participat les de l’Ateneu Musical de Cullera, de la Banda Primitiva de Llíria, la del Centro Instructivo Musical La Armónica de Bunyol i la de la Sociedad Musical la Artística de Bunyol interpretant totes juntes vuit pasdobles dels quals Esteban Espinosa, director de la nostra Banda Juvenil els ha dirigit Xàbia i Paquito “el chocolatero”.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes