Banda JuvenilBanda SimfònicaColla PastranaCor SocialDones UnioneresOrquestra JoveOrquestra SimfònicaSanta CeciliaSocis/socies

Feliç dia del músic, feliç dia de la música, feliç dia de santa Cecilia

Aprofitem un dia tan especial com és el 22 de novembre, festivitat de santa Cecília, en què se celebra el #DiaInternacionalDelMúsic #DiadelaMúsica #DiaDelMúsic, per felicitar tots els músics, tots els amants de la música i, en general, totes les persones que gaudeixen amb la música, però especialment, felicitem a tots/es els #MúsicsdelaUnió.

Així mateix recordem que aquest cap de setmana, dissabte, celebrarem els concerts de l’Orquestra Jove i de la Banda Juvenil i donarem la benvinguda als joves que passen a formar part d’ambdues agrupacions. El concert se celebrarà al nostre Teatre a les 19:00 hores i serà dirigit pels seus directors titulars Pascual Cabanes i Esteban Espinosa. Després del concert ambdues agrupacions celebraran un sopar al nostre local social.

Diumenge, la Banda Juvenil acompanyarà en cercavila la imatge de Santa Cecília després de la tradicional ofrena floral als fundadors de la Unió a la nostra Societat,  i a la Música al monument de la Plaça Major. Seguidament celebrarem la Missa, a les 12:30 a l’església del Remei, que comptarà amb la participació del nostre Cor Social dirigit pel director titular José Miguel Maqueda Aliaga.

Per finalitzar les celebracions, se servirà un dinar al nostre local social, amb els i les músics de la Banda Simfònica, Cor, Colla Pastrana, Quadre Artístic, Junta Directiva, Dones Unioneres, socis i sòcies que vulguen assistir.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes