Banda SimfònicaCertamen València

La Unió actuarà en segon lloc a la Secció d’Honor del CIBM 2024

Un total de 21 societats musicals de les quals 15 són de la Comunitat Valenciana, una de Madrid (Getafe) dues de Galícia (Santádega i Caldas de Reis), una de Castilla-la Mancha (Puertollano), una de Colòmbia (Samacá) i una de Portugal, concursaran a la 136 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, que se celebrarà al Palau de la Música de València entre el 18 i el 21 de juliol de 2024.

L’ordre d’actuació de cadascuna de les categories es va decidir ahir dilluns al sorteig que es va celebrar al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València, presidit pel regidor d’Acció Cultural, Patrimoni i Recursos Culturals i president del Comitè Organitzador del concurs, José Luis Moreno, i va comptar també amb la presència d’una nombrosa representació de les diferents societats i agrupacions musicals que participaran al CIBM 2024.

L’ordre d’actuació a la secció d’honor, en què concursa la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria, és el següent:

  1. Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixò.
  2. Banda Simfònica Unió Musical de Llíria.
  3. Centro Instructivo Musical La Armónica de Bunyol.
  4. Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna.
  5. Sociedad Musical La Artística de Buñol.

En finalitzar el sorteig, s’han lliurat a les agrupacions participants les partitures de les obres obligades, sent per a la Secció d’Honor, “L’Arbre Blanc” del compositor Pere Vicalet.

Com a obra de lliure elecció la Unió interpretarà l’obra Concerto for wind Orchestra el compositor del qual és el nostre músic Ximo Tarín Micó.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes