Cicle CaixaBankConcertOrquestra Jove

L´Orquestra de la Unió Musical oferix dos concerts aquest cap de setmana.

L’Orquestra de la Unió Musical de Llíria oferirà dos concerts aquesta setmana sota el segell “Llíria City of Music”. Tots dos concerts compten amb la participació de solistes sud-coreans i estaran dirigits pel director de la mateixa nacionalitat Youngdae Yoo, i compten amb un atractiu programa en què actuaran, com queda dit, diversos solistes sud-coreans de prestigi internacional i s’hi presentaran diverses peces per a instruments típics del folklore coreà, com són el tae pyeong so i l’ haegeum.

El primer dels concerts, d’entrada gratuïta, se celebrarà el divendres 26 de gener a les 20.00 hores al Teatre de la Unió Musical i s’inclou al VI CICLE CAIXABANK D’ORQUESTRES DE LA COMUNITAT VALENCIANA. (Informació sobre aquest concert a l’entrada Concert de l’Orquestra Jove amb solistes sud-coreans per al VI Cicle de Concerts Caixabank publicada el día 17 en aquesta mateixa pàgina web). 

El segon concert, també a les 20:00 hores, se celebrarà dissabte dia 27 a l’Auditori Mestre Padilla d’Almeria, participant al V FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D’ALMERIA 2024, un event que reunirà a la capital urcitana alguns dels millors solistes i directors d’orquestres i bandes de música clàssica en una programació que unix formació especialitzada, concurs d’intèrprets i grans recitals oberts al gran públic.

Aquest concert serà un dels dos principals que organitza aquest any el festival que organitza l´Acadèmia Diesis i CMS Vienna, amb el patrocini de l´Àrea de Cultura, Tradicions i Festes Majors de l´Ajuntament d´Almeria, la Universitat d´Almeria, l´Associació Filharmònica d´Almeria i Grup Cosentino, així com la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria a través de “Llíria city of Music”.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes