Concurs CaixaBank d'OrquestresOrquestra Simfònica

V Concurs CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

Els músics de l’Orquestra Simfònica i el seu director Pascual Cabanes han treballat intensament per preparar les obres que han interpretat al V Concurs CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana que es va celebrar el darrer diumenge al Palau de les Arts Reina Sofia de València.

Era la segona vegada que l’OSUM participava en aquest concurs que tornava a celebrar-se després de la parada obligada per la pandèmia i, en aquesta ocasió, ho feia amb una plantilla de 70 músics, com indiquen les bases del concurs, acompanyats per tres-cents unioners i unioneres que es van desplaçar majoritàriament en cotxes particulars per 

escoltar les obres escollides, Rosamunda de Schubert i la 5a Simfonia de Tchaikowsky.

L’única manera de fer un gran treball és que t’agrade el que fas i els nostres músics i el seu director ens ho transmeten en cada concert, oferint una interpretació exelent i fent gaudir el nombrós públic que omplia l’auditori i que, posats dempeus, van aplaudir llargament la seua actuació.

Per tota la feina feta, enhorabona als músics i, especialment al seu director, Pascual Cabanes que, també en aquesta ocasió, ha obtingut el premi al millor director de la categoria Martín i Soler.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes