40 AniversariConcertOrquestra Simfònica

40 aniverari de l’Orquestra Simfònica

La Unió es va bolcar ahir amb la seua Orquestra per iniciar les celebracions pel seu 40 aniversari.


Al matí, amb la presència de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, acompanyant a la presidenta Amparo Esquerdo, es van presentar les activitats que es duran a terme durant tot aquest any que finalitzarà al juliol-agost del 2022. Un acte que també va comptar amb la participació de dos components d’aquella primera formació de fa 40 anys: Remei Silvestre i Victòria Méndez, així com amb el director titular Pascual Cabanes, els que ens parlaren dels seus records i il·lusions i també de futur.
A la vesprada va arribar el moment de la música amb un espectacular concert que inicia els actes commemoratius del 40 aniversari de l’Orquestra  de la Unió Musical de Llíria. Un concert a l’altura de les grans fites històriques que caracteritzen a la Unió i a les seues agrupacions.


L’orquestra de la Unió, que en el seu primer any de vida va tocar al Palau de la Sarsuela i de la Moncloa, ens ha regalat un sensacional concert ple d’emotivitat amb les paraules del seu primer director, Bernardo Adam Ferrero; amb un gran programa dirigit per Pascual Cabanes Fabra, director titular de l’OSUM i amb una plantilla de músics impressionant on han participat alguns d’aquelles i aquells músics que fa 40 anys feren història conformant la primera orquestra on tots els músics eren formats a l’escola de la pròpia societat.


A la Unió encetem les celebracions dels #40AnysOrquestra i no és pot fer amb millor música i millor ambient que el viscut ahir al Teatre. Feliç aniversari i enhorabona!!!!
#FentUnió #FentMúsica #OSUMLlíria #40OSUM #MusicsdelaUnió #

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes