40 AniversariConcurs CaixaBank d'OrquestresOrquestra Simfònica

L’Orquestra Simfònica Unió Musical torna a participar al Concurs CaixaBank d’Orquestres

La Unió Musical de Llíria torna a concursar amb la seua Orquestra Simfònica (OSUM) al V Concurs CaixaBank d’Orquestres, a la categoria Martín i Soler, per a orquestres d’entre 51 i 70 músics, que tindrà lloc el dia 13 de novembre del 2022 al Palau de les Arts de València. L’agrupació, que ha celebrat el quaranta aniversari de la seua creació, és la guanyadora de l’última edició del concurs celebrada el 2020  i  aquest any es torna a celebrar després de l’aturada obligada per la pandèmia el 2021.

“Portem una dinàmica molt bona des de fa uns anys, amb grans concerts i oferint grans actuacions al nostre públic. Volem tornar a viure una nova experiència sempre des del treball, la il·lusió i amb l’únic objectiu de seguir gaudint de la música i del gran repertori per a orquestra”, explica el director Pascual Cabanes com alguns dels motius pels quals l’OSUM tornarà a concursar.

Convocat per l’Institut Valencià de Cultura, amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el patrocini de CaixaBank, l’OSUM participarà juntament amb l’Orquestra Santa Cecília de Cullera una de les millors orquestres valencianes del moment, per la qual cosa esperem que aquesta V edició del concurs siga d’un nivell alt.

L’OSUM, que durant aquest mes d’agost ha iniciat els seus assajos, parcials i per cordes, participarà al V Concurs CaixaBank d’Orquestres amb el seu director titular, Pascual Cabanes i una plantilla de músics i músiques formats a la nostra societat, que ja van aconseguir el primer premi el 2020. El repertori que interpretarà l’OSUM es:

  • l’obertura Rosamunda de Schubert i
  • la 5a. Simfonia de Txaikovski.
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes