Centre Innovació MusicalNotícies

Adequació acústica de la Sala Villarejo amb una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, Cultura  i Esport, va concedir a la Unió Musical una subvenció de 9.542,40€ destinada a obres de remodelació dels locals socials.

Amb aquesta subvenció es pretén mantenir en condicions adequades d’ús, els locals de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, com és el cas de la Unió, un vertader centre cultural on els més joves inicien la seua formació i apropament a la música i totes i tots troben el lloc adequat per a la pràctica no professional.  

La Unió ha destinat la subvenció a continuar adequant les instal·lacions, condicionant acústicament la Sala Villarejo, després d’haver fet el corresponent estudi tècnic basat en una simulació desenvolupada per ordinador, que va donar la solució acústica adequada per disminuir el temps de reverberació de 1,8 segons en la freqüència de les ones sonores fins a 0,8 segons.

La solució més adequada al pressupost de base s’ha aconseguit col·locant, al sostre, plaques de gran capacitat d’absorció acústica i panells per a quadres absorvents “Acustiart”, 4 al sostre i 12 a parets de fons, complementant-se al sector lateral amb un revestiment absorvent d’“Acustiform”, format per panells de fusta de roure encadellada, amb ranures i perforació tipus DMF, amb cambra d’absorció interior de 16 mm.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes