Col·legi-Centre IntegratPremis

Accèssit a la balconada de l’alumnat de primària del Col·legi-CIEM al segon certamen de pintura “BalconejAR-te. Balconades per la Salut Mental”

Ahir dijous es van lliurar els premis del segon certamen de pintura “BalconeJARTe. Balconades per la Salut Mental” que organitza l’Associació Pentagrama amb el suport de l’Ajuntament de Llíria, la Federació del Comerç de Llíria, Músics Sense Fronteres i Caixa Popular. I per segon any consecutiu l’alumnat de primària del Col•legi CIEM Unió Musical, juntament amb el seu professorat, ha participat, amb un treball que porta per títol “Cuidem el Planeta”, aconseguint, també aquest any! un reconeixement a la seua tasca, en aquesta ocasió un dels tres accèssits concedits pel jurat.

La segona edició del concurs ha aconseguit exhibir, als balcons d’alguns carrers de Llíria, 55 treballs presentats tant per particulars com per col·lectius o associacions. La guanyadora d’aquest any és Mariló Fernández, amb la seua obra “A mi manera” i s’han concedit tres accèssits:

  • al nostre Col·legi-CIEM, per “Cuidem el Planeta·,
  • al Taller de Dibuix de l’Escola d’Adults, per “Arrecife” i
  • a Manuel Barreira per “La galàxia Andròmeda”.

El jurat també ha concedit una menció especial, pel seu esperit de superació, al jove Reola Bennis. Enhorabona a totes i tots!

El treball del nostre alumnat de primària, igual que el de la resta de participants, es pot contemplar fins al 14 de juliol passetjant per alguns carrers de Llíria, i els motius que han portat el jurat a concedir-li l’accéssit estan molt ben reflectits en les paraules que justifiquen la concessió: 

“aquesta és una obra que a més del seu preciosisme a les tècniques pictòriques, i del seu llenguatge artístic modern i trencador, té la força d'un missatge molt potent, mediambiental i sostenible. Amb tècniques de reciclatge on s'han utilitzat elements trobats a les deixalles que encara potencien més el seu missatge reivindicatiu. Un quadre que cal guardonar per la visió artística, pel seu missatge ambiental i per la seua realització. Seguiu així, endavant, el futur és vostre”.
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes