Colla Pastrana

“Embruix Pastraner”, música innovadora i tradicional de la Colla Pastrana

La Colla Pastrana ens va oferir ahir a la vesprada el seu Embruix Pastraner començant i acabant el concert amb dues obres d’Antoni de l’Asunción, les innovadores i alhora clàssiques composicions Als cudolers i Nit de bruixes, ambdues amb la col·laboració del grup de dansa Al- Hilal.

A més, vam poder escoltar la magnífica composició Tocs occitans, amb arranjaments del nostre professor Eduard Navarro, la música festera de Xavier Richart amb la marxa cristiana Cotes, i la música tradicional i popular d’Antoni Orti amb el seu Sant Antoni l’ermità.

El concert va estar dirigit pel músic unioner Carlos Miguel Pascual Górriz i va comptar amb la col·laboració de Manolo Sánchez Vidagany que que amb les seues històries, llegendes i rondalles va teixir el concert amb un fil de màgia i embruixament.

Un immillorable ambient en què músics, ballarines, narrador i director van aconseguir transmetre al públic assistent l’embruix de la música tradicional interpretada per la Colla Pastrana.

Entra a la imatge per a més fotos
Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes