Banda JuvenilBanda SimfònicaCertamen ValènciaColla PastranaConcertCor SocialEscola de Perfeccionament

Frenètica activitat de la Banda Juvenil i el Cor Social al mes de juny.

En el mes en que se celebra el dia internacional de la música (21 de junio), mientras el Colegio-CIEM, la Colla Pastrana y la Escuela de Educandos encaran la recta final del curso ofreciendo sus actos de graducación, audiciones, Dansà de Llíria y ultimo ecuentro de la Escuela de Perfeccionamiento, y mientras la Banda Sinfónica continua con sus ensayos para el Certamen Internacional de Bandas Ciudad de València, tanto la Banda Juvenil como el Cor Social tienen una completa e intensa actividad: 

  • la Banda Juvenil ofrecerá tres conciertos y participará en la procesión de Corpus Christi, y
  • el Cor Social ofrecerá cinco conciertos.
COR SOCIAL

Toda esta actividad comenzará este sábado día 1 con el concierto del Cor Social gracias a la campaña de Encuentros que patrocina la FECOCOVA y la Generalitat Valenciana. Nos visitará el Cor de Campanar, con su directora Maria Dolores Bayarri y nuestros coralistas devolverán la visita a València el próximo dia 29 de junio actuando en el Centre Cultural la Beneficència.

Siguiendo con el Cor Social, el sábado día 8 nos visitará la Coral de la Corporación Musical de la Pobla de Vallbona dirigida por Andreu Soler, en esta ocasión para participar en la XXI Campaña de Intercambios Musicales organizada por la Generalitat Valenciana y la FSMCV, y devolveremos la visita el domingo día 9.

El quinto concierto del Cor Social también serà en la Pobla de Vallbona para participar en un festival de Coros, el día 15 de junio.

BANDA JUVENIL

Por su parte la Banda Juvenil participara el próximo domingo 2 de junio en la procesión de Corpus Christi y ofrecerá tres conciertos los días 15, 29 y 30.

El dia 15 recibiremos en nuestro Teatro a la Banda del Conservatorio de Valladolid, dirigida por el músico unionero, Vicent Moros.

El sábado 29, nuestros jóvenes músicos con su director Esteban Espinosa al frente, se desplazaran a Massalfassar para ofrecer un concierto.

Y el domingo el dia 30 participaran en el Festival de Bandas Juveniles “Ciudad de Llíria” que organiza el 
Ayuntamiento de Llíria y que este año se celebra en el teatro de la Banda Primitiva.

Al mes en què se celebra el dia internacional de la música (21 de juny), mentre el Col·legi-CIEM, la Colla Pastrana i l’Escola d’Educands encaren la recta final del curs oferint els seus actes de graduació, audicions, Dansà de Llíria i darrer econtre de l’Escola de Perfeccionament, i mentre la Banda Simfònica continua amb els seus assajos per al Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València, tant la Banda Juvenil com el Cor Social tenen una completa i intensa activitat:

  • la Banda Juvenil oferirà tres concerts i participarà a la processó de Corpus Christi, i
  • el Cor Social oferirà cinc concerts.
COR SOCIAL

Tota aquesta activitat començarà aquest dissabte dia 1 amb el concert del Cor Social gràcies a la campanya d’Encontres que patrocina la FECOCOVA i la Generalitat Valenciana. Ens visitarà el Cor de Campanar, amb la seua directora Maria Dolores Bayarri i els nostres coralistes tornaran la visita a València el proper dia 29 de juny actuant al Centre Cultural la Beneficència.

Seguint amb el Cor Social, el dissabte dia 8 ens visitarà la Coral de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona dirigida per Andreu Soler, en aquesta ocasió per participar a la XXI Campanya d’Intercanvis Musicals organitzada per la Generalitat Valenciana i la FSMCV, i tornarem la visita el diumenge dia 9.

El cinquè concert del Cor Social també serà a la Pobla de Vallbona per participar a un festival de Cors, el dia 15 de juny.

BANDA JUVENIL

Per la seua part la Banda Juvenil participarà el proper diumenge 2 de juny a la processó de Corpus Christi i oferirà tres concerts els dies 15, 29 i 30.

El dia 15 rebrem al nostre Teatre a la Banda del Conservatori de Valladolid, dirigida pel músic unioner, Vicent Moros.

El dissabte 29, els nostres joves músics amb el seu director Esteban Espinosa al capdavant, es desplaçaran a Massalfassar per oferir un concert.

I diumenge dia 30 participaran al Festival de Bandes Juvenils “Ciutat de Llíria”  que organitza l’Ajuntament de Llíria i que aquest any se celebra al teatre de la Banda Primitiva.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes