ConcertCor Social

El Cor Social felicita el Nadal amb ritmes africans

Com marca la tradició, el Cor Social ens va oferir ahir un concert de Nadal desenfadat i divertit en què coralistes i director es van esforçar per fer gaudir el públic assistent que omplia la Sala Villarejo de la Unió Musical de Llíria.

A la primera part del concert la música africana, amb els seus alegres ritmes, va inundar la Sala i va comptar amb la inestimable col·laboració de tres percussionistes incipients, Adrián, Lluis i Marc, alumnes de l’Escola d’Educands de la Unió i d’una jove incorporació al Cor, Mireia Forment. Siyahamba, Aya Ngena, Ukuthula i Africa Noel, van ser les cançons tradicionals africanes triades per a aquest concert.

L’intermedi va servir per fer entrega de la insignia de plata de la Unió a un dels components del Cor, Alfredo Moros, que ha fet 25 anys formant part d’aquesta agrupació i va protagonitzar el moment més entranyable de l’actuació amb la seua emoció reflectida al seu rostre. La insígnia li va ser lliurada per la presidenta de la Societat, Amparo Esquerdo Aragó i la Regina de la Música i Unionera Major Amparo Puchol Benet.

Es va reprendre la segona part del concert amb un canvi a la direcció, ja que el director Miguel Maqueda, fingint una momentània lesió produïda per la feina de dirigir la primera part, va cedir la batuta a alguns components del Cor pel que, Mari Carmen Cámara, Victoria Gutiérrez, Rachel Boullot, Andreu Bochons, Marcel·li García i Pepe Herrero, es van posar al capdavant dels seus companys per dirigir respectivament Ator, Los Reyes Magos, Gloria, Fuentecilla que corres, Hallelujah i Va pensiero, alleugerint les tasques del titular que va alçar la batuta per dirigir Quan somrius i Adeste Fideles.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes