Cicle CaixaBankConcertOrquestra Jove

Concert de l’Orquestra amb solistes sud-coreans per al VI Cicle de concerts Caixabank

Un any més, la Unió Musical participa al VI Cicle de Concerts CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana.

Aquesta iniciativa, posada en marxa per l’Institut Valencià de Cultura (IVC), CaixaBank i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), celebra aquesta nova temporada entre els mesos de desembre del 2023 i maig del 2024 tenint com a protagonistes a nou orquestres de societats musicals federades que van participar o van ser seleccionades al “Concurs d’Orquestres Caixabank” el 2022 i 2023.

Segons l’organització en un comunicat, el cicle de concerts “renova l’impuls al moviment orquestral en el col·lectiu de les societats musicals, apropant aquest tipus de formacions als municipis i enriquint així l’oferta cultural”.

Per aquest concert, d’entrada gratuïta, l’Orquestra Jove de la Unió Musical de Llíria comptarà amb la participació de solistes sud-coreans i estarà dirigida pel director de la mateixa nacionalitat Youngdae Yoo, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria i de l’Acadèmia Diesis.

Comparteix en les xarxes socials!

Pròxims actes